Insan2 Yg Terpilih :-

Thursday, September 30, 2010

Saya Tetap Sayang Awak!! part2.avi

Mood : Cintan Cintun

Alhamdulillah....Saya Tetap Sayang Awak part 2...hope like it...sory klu ade kurang ape2...



Alhamdulillah....setelah aku brjaga smpai ke pukul 2 pg ni, akhirnye sempat aku siapkn video ni....ni pun atas prmintaan member2 aku...aku ni bukan la layan jiwang sgt, tp kekedang tu melayan prasaan jugak la...hehe

terus terang aku katekan, aku x prnah brcinta sblum ni....so aku x prnah tahu cam ne nk jage or nk pikat hati seseorang....cume pernah la skali, aku mula jatuh hati kat seseorang wat pertama kalinye...hehe...tp aku x pasti die ade prasaan yg same ke tak...aku pikir, kalau ade jodoh, insyaAllah...klu xde, aku redha....n klu trjadi yg mcm video ni, aku anggap Allah nk bg seseorang yg lbih baik....mgkin jugak aku bukan yg terbaik untuknye....Smoga Allah kurniakn yg terbaik untuk aku...amin....:)

10 comments:

  1. semoga bjaya di dunia n akhirat~~semoga mdpt cinta hakiki~~semoga mdpt yg tbaik utk diri awk ea~~!!tp mgkn awak da rsa berubah perasaan syg pd si dia mcm awk kata dlm part 1 kpd bese2 jer kn?ni bdasarkan statement awk ni::my assumption only::ngee~~!!
    "aku mula jatuh hati kat seseorang wat pertama kalinye...hehe.......aku anggap Allah nk bg seseorang yg lbih baik....mgkin jugak aku bukan yg terbaik untuknye....Smoga Allah kurniakn yg terbaik untuk aku...amin....:)"

    ReplyDelete
  2. wat mase ni prasaan sy kat die ttp same...diela owg prtama yg sy suka...tp sy biarkan masa yg tntukan...sbb sy tau yg dia msh sygkn ex bf die...wlupun die kate yg die tgh cube lupekan...so biarla sy simpan je buat smntra waktu...bg die pluang n masa utk lebih tenang...

    ReplyDelete
  3. kita same kot.. syg kt org yang xtaw syg kte or tak.. tp skang sy taw, sy xde langsong at ati dy,.. n dy da lupe org y dy slalu crik ble dy sedayh..huhu.. awat cter at atas tu sme cm cter sy..

    ReplyDelete
  4. hehe...kebetulan same kot...sy wat brdsrkn idea je...:)

    ReplyDelete
  5. video yang menyentuh hati...kenangan...
    buatmu HSS, maafkan ak...mgkin ak bkn yg t'baik utkmu dan dr mu bkn yg t'baik bt dr ku...ak doakan kebahagiaanmu...lupakan aku..dan aku akn cb lupakan dr mu spnh nya...
    suamiku, maaf kupohon..aku blm mampu utk lupakan dr nya...namun aku bhg berada d sisimu..

    ReplyDelete
  6. best video ni...ade kene sket2 dgn kisah i :(

    ReplyDelete
  7. sye ajk adik sye tgk video, ni tau ape yg die ckp

    adik:ini kakak la, dengan ***** lepas tu kawin dgn @@@@@@ .
    Sye;kamu mengarut

    heeeee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails