Insan2 Yg Terpilih :-

Friday, October 22, 2010

5 Senario bila mau ajak si dia keluar...hehe

Salam...
Fulan kembali mengarut tengah2 malam ni dengan 1 tajuk baru...hehe

haa....tengok tajuk pun dah best kan?haha...pernah tak kowg alami senario di bawah :-

Senario 1
ni selalu berlaku kat laki2 yg x suke mandi (macam aku)...haha...x pun kadang2 yg laki2 ni x perasan yang badan diowg ni berbau bile diowg habis merokok...(nasib baik aku x merokok...kire aku wangi sikit r...:p )...so x leh salahkn perempuan tu gak kadang2...tul x?

Senario 2
haa...ni la senario yang selalu kite dapat...si die asik2 bagi alasan ade keje la, busy la...ape la...ye ke tak tu pun kite tak sure...macam la die sowg je yg bz...tp laki2 kalau time ni kene la tolak ansur...kadang2 si dia memang betul2 bz...so kite kene la tolong die...tolong tengok pun xpe...x dapat kuar same2, tp kan bahagia buat keje same2...hehehe

Senario 3
yg ni paling aku marah ni...( x pasal2 pulak aku)...kalau kite dah ajak kuar tu maknenye ade la duit kite...memang x menggunung, tp jgn risau...cukup utk dating tiap2 hari...kihkihkih...tp mase ni kene fikir positif k...betul gak tu...kene la berjimat cermat...baik simpan utk buat kawin...kan lagi bagus...perempuan mcm ni kadang2 mulut je mcm jahat sikit, tp dalam hati die, die nak kite jangan berboros...demi mase depan...(think positif)..hehe

Senario 4
cam biase r...kalau blog aku ni mesti de yg pelik2 sikit...hehe...yang ni perempuan ni sampai tak terkate ape2...haa...kenape yek??terkejut kot...tetibe lelaki idaman ajak kuar...mau nye tak dup dap dup dap jantung tu berdegup....hahaha...

Senario 5 
(last le...sebab aku buat tajuk 5 senario je)
ni yang PALING BEST n yang paling lelaki suke...mcm ni kan bagus...hehe

itulah 5 senario yang slalu trjadi kat sekeliling kite...cukup la 5...nak lebih tambah sendiri k...aku dah ngantuk...haha

cukupla sekadar itu kemengarutan aku malam2 ni...so sebelum tdo, aku mintak maaf bebanyak klu de wat salah pape ngan korang k...0-0 k! salam...:)

6 comments:

  1. hahaha...
    yeke gal camtu???
    hehehe...
    ;p

    ReplyDelete
  2. awak jom kuar sama-sama?
    apa alasan lelaki bg plak?
    senyap jer kn~!!?ngee::

    ReplyDelete
  3. miya hana : ye kot...hehehe
    siti mashitah : owh....kire bz slalu la ni...:p
    hidayah : er....sy jwb mcm no. 4...hiikhik

    ReplyDelete
  4. ye ke no 4?jd mcm mna nk handle masalah ni erk?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails